Bir sorunuz mu var? +90 532 286 42 99

Bizi Ziyaret Edin: 09:00 ile 18:00 ( Pazartesi - Cumartesi )

PRUVA NETA REAL ESTATE

ALANYA LİMANI'NDAN TEKNE GEZİLERİ VE TÜPLÜ DALIŞ

Alanya Limanı'ndan düzenlenen tekne turları, 1 saatlikten tüm gün süren turlara kadar farklı seçenekler sunuyor. Genellikle yakındaki Korsanlar Mağarası, Aşıklar Mağarası ve Fosforlu Mağara'yı ziyaret etmeyi içeriyor. Daha uzun turlarda genellikle öğle yemeği ve yüzme molaları da bulunuyor.

Alanya Limanı'ndan sualtı dalış turları ve kursları da mevcut, bu turlar tanıtıcı dalışlardan çok deneyimli sertifikalı dalgıçlar için dalışlara kadar çeşitlilik gösteriyor.

Tam gün süren tekne turları (genellikle 5 ila 6 saat) genellikle öğle yemeği, birkaç yüzme molası ve Korsanlar Mağarası, Aşıklar Mağarası ve Fosforlu Mağara'yı ziyaret etmeyi içeriyor, hepsi Alanya Limanı'na yakın. Daha kısa turlar ise genellikle limana yakın mağaralara yapılan ziyaretleri içeriyor.

Bazı tekneler Manavgat'a (tam gün gezi) kadar kıyı boyunca seyahat ederken, diğerleri Alanya'nın daha sakin sularında seyahat ediyor. Birçok kaptan, teknelerle yüzmeyi seven yerel yunus sürülerini bulmakta başarılı oluyor.

Yaz akşamlarında bazı tur teknelerinde partiler düzenleniyor, genellikle limanda veya limana yakın yerlerde gerçekleşiyor.