Have a question? +90 532 286 42 99

Visit Us: 9am to 6pm (Monday - Saturday)

PRUVA NETA REAL ESTATE

TURURI ZILNICE DE VAPOARE SI SCUFUNDARI

Tururile cu barca din portul Alanya oferă diferite opțiuni, de la tururi de 1 oră la tururi de toată ziua. De obicei, include vizitarea Peșterii Piraților, Peșterii Îndrăgostiților și Peșterii Fosfor din apropiere. Tururile mai lungi includ de obicei pauze de prânz și înot.

Tururi și cursuri de scufundări subacvatice sunt, de asemenea, disponibile din Alanya Harbour, de la scufundări introductive până la scufundări pentru scafandri cu înaltă experiență certificați.

Tururile cu barca de o zi întreagă (de obicei 5 până la 6 ore) includ de obicei prânzul, câteva pauze de înot și o vizită la Peștera Piraților, Peștera Iubitorilor și Peștera Fosfor, toate aproape de portul Alanya. Tururile mai scurte includ de obicei vizite la peșteri din apropierea portului.

Unele bărci călătoresc de-a lungul coastei până la Manavgat (excursie de o zi întreagă), în timp ce altele călătoresc în apele mai calme ale Alanya. Mulți căpitani reușesc să găsească stoluri de delfini locali cărora le place să înoate în bărci.

Petrecerile au loc pe unele ambarcațiuni de turism în serile de vară, de obicei la sau în apropierea portului.